Persondatapolitik

1. GENERELT

1.1 Storager Asset Management ApS ("Dispenserkit.dk", "Dispenserkit", "vores", "os" eller "vi") er dataansvarlige for behandlingen af de personoplysninger, vi har modtaget fra dig. Du finder vores kontaktoplysninger under punkt. 7.

1.2 I denne persondatapolitik kan du læse, hvordan Storager Asset Management ApS indsamler og behandler oplysninger, der vedrører dig, herunder til hvilke formål vi behandler personoplysningerne, hvordan vi sikrer de oplysninger, vi modtager, og hvilke rettigheder du har. 

2. HVILKE PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER VI OG TIL HVILKE FORMÅL, OG HVORDAN BEHANDLER VI DINE PERSONOPLYSNINGER I OVERENSSTEMMELSE MED GÆLDENDE LOVGIVNING

2.1 Når du besøger Dispenserkit, indsamler vores system automatisk oplysninger om dig og din brug af vores hjemmeside. De data, systemet registrerer, er blandt andet oplysninger om, hvilken browser du bruger, hvilke ord, produkter og kategorier du søger på, din IP-adresse, netværkslokation og informationer om din computer, mobil eller tablet, som gør det muligt for os at forbedre din brugeroplevelse og optimere Dispenserkit’s funktioner, ligesom vi bruger oplysningerne til at kunne foretage relevant markedsføring. Retsgrundlaget for vores behandling af dine data i forbindelse med besøg på hjemmesiden, kan du finde i databeskyttelsesforordningens art 6, stk. 1, litra f.

2.2 Når du tilmelder dig Dispenserkit’s direkte markedsføring, eksempelvis vores Facebookside, nyhedsbrev, push-beskeder eller lignende, registrerer vi dit navn, din mailadresse samt andre frivillige oplysninger, du selv afgiver i forbindelse med tilmeldingen. Formålet er at kunne levere relevant markedsføring til dig. Retsgrundlaget herfor er databeskyttelsesforordningens art 6, stk. 1, litra f.

2.3 Når du køber et produkt på Dispenserkit eller kommunikerer med os via vores hjemmeside, registrerer vi de oplysninger, du selv afgiver, som eksempelvis dit navn, din adresse, din mailadresse, dit telefonnummer, betalingsmåde, leveringsmåde, IP-adresse, samt hvilke produkter du har købt og eventuelt returneret til os. Disse oplysninger bliver registreret, for at vi kan levere de produkter, som du har bestilt, og desuden administrere og overholde dine rettigheder til at returnere og reklamere over en vare jf. databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra b. Oplysninger om dine køb via vores hjemmeside indsamles desuden, så vi kan overholde lovkrav til bogføring og regnskab, jf. databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra c. Når vi registrerer din IP-adresse, er det fordi Dispenserkit er interesseret i at forebygge og forhindre bedrageri. Retsgrundlaget herfor er databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra f. 

2.4 Når du indgår en samarbejdsaftale med os, registrerer vi oplysninger om dit navn, din adresse, din mailadresse, dit telefonnummer, leveringsmåde, IP-adresse, samt hvilke produkter du har modtaget fra os. Formålet med at indsamle og opbevare disse oplysninger, er at vurdere en potentiel samarbejdsaftale, samt at levere de produkter, som du har anmodet om i henhold til aftalen. Oplysninger som du selv afgiver, behandles for at kunne træffe foranstaltninger på din anmodning forud for indgåelse af en samarbejdsaftale jf. databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra b. 

2.5 Når du besvarer spørgeskemaer, registrerer vi oplysninger om dit navn og din e-mailadresse, samt oplysninger om dine seksuelle forhold og helbredsoplysninger, såfremt spørgeskemaet fordrer svar på dette. Formålet med dette spørgeskema er at indhente viden i henhold til den konkrete undersøgelse. Retsgrundlaget herfor er databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra a og art. 9, stk. 2, litra a. 


3. MODTAGERE AF PERSONOPLYSNINGER

3.1 Dispenserkit overdrager oplysninger om dit navn, din adresse, din mailadresse, dit ordrenummer samt leveringsønsker til PostNord, GLS, Bring eller anden transportør, som varetager fragten og leveringen af de varer, du har købt hos os. Køber du produkter, som ikke findes på vores lager, kan dine oplysninger undtagelsesvis gives videre til producenten, som herefter sørger for at sende den pågældende vare til dig.

3.2 Da vi anvender eksterne samarbejdspartnere til blandt andet teknisk drift, forbedringer på hjemmesiden, indsamling af permissions til udsendelse af nyhedsbreve, deltagelse i konkurrencer, pop-ups, relevant markedsføring samt bedømmelse af vores virksomhed og produkter, kan oplysninger om dit navn og din mailadresse blive betroet til disse. I forbindelse med dit køb af varer på vores hjemmeside, sender Trustpilot på vegne af vores virksomhed en mail med en invitation til at vurdere vores produkter og kontakts. Det er fuldstændig valgfrit, om du vil lave en anmeldelse, og du kan vælge at bruge et valgfrit navn. Den oplyste e-mailadresse bruger vi kun til at verificere, at der er foretaget et køb hos Dispenserkit.dk.

Enkelte af vores eksterne databehandlere, for eksempel Google Analytics v/Google LLC., Facebook Inc., Microsoft Corporation og Bing er etableret uden for EU, nærmere bestemt i USA. Garantien for sikker overførsel af oplysninger fra EU-lande til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jf. EU Persondataforordningens art. 45. 

3.2.1 Kopi af Google LLC's certificering kan findes her:

https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI

3.2.2 Kopi af Microsoft Corporation certificering kan findes her:

https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000KzNaAAK&status=Active 

3.2.3 Kopi af SurveyMonkey certificering kan findes her

https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000Gn7zAAC

3.2.4

Derudover er Facebook Inc. lokaliseret i USA. Kopi af deres certificering kan findes her: 

https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active

3.2.5

Link til shopify’s privatlivspolitik kan findes her.

 https://www.shopify.com/legal/privacy/customers

4. DINE RETTIGHEDER

4.1 For at skabe maksimal åbenhed og gennemsigtighed omkring vores behandling af dine personlige oplysninger skal vi som dataansvarlige oplyse dig om dine rettigheder.

4.2 Indsigtsretten

4.2.1 Du har til enhver tid ret til at bede om at få oplyst, hvilke data vi har registreret om dig, hvilke formål dine data tjener, hvilke kategorier af personlige oplysninger vi har registreret om dig, hvem der modtager og behandler oplysningerne, samt hvorfra vores data om dig er indsamlet.  

4.2.2 Du har ret til, pr. mail, at få tilsendt en kopi af de personlige oplysninger, vi har registreret og behandler om dig. Ønsker du at få tilsendt sådan en kopi, skal du sende vores kundekontakt en skriftlig anmodning på kontakt@dispenserkit.dk. Vi fremsender udelukkende personlige oplysninger, som knytter sig direkte til den mailadresse, anmodningen er sket på. Du kan med andre ord ikke få tilsendt oplysninger, der knytter sig til en anden mailadresse, end den du kontakter os på.

4.3 Retten til berigtigelse

4.3.1 Du har ret til at få ukorrekte personoplysninger om dig selv korrigeret af os, så vi ikke anvender fejlagtige informationer om dig, når du benytter virksomhedens kontakts. Hvis du opdager, at der er fejl i de oplysninger, vi har registreret om dig, skal du gøre os opmærksomme herpå via skriftlig henvendelse på mail til vores kundekontakt, så vi kan rette fejlen.

4.4 Retten til sletning

4.4.1 Du har i visse tilfælde ret til at få alle eller dele af dine personoplysninger slettet af os. Det gælder eksempelvis, hvis du tilbagekalder dit samtykke, og vi ikke har noget juridisk grundlag for at fortsætte behandlingen af dine data. Hvis en fortsat behandling af dine personlige oplysninger er nødvendig, det kan for eksempel være i tilfælde, hvor vi skal overholde vores juridiske forpligtelser, for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares i forbindelse med politiefterforskning, er vi ikke forpligtede til at slette de oplysninger, vi har registreret på dig.

Sletning af personlige oplysninger kan kun ske med tilbagevirkende kraft. Anmoder du om at få dine oplysninger slettet, skal du være opmærksom på, at der på ny vil blive indsamlet oplysninger om dig, hvis du benytter dig af vores virksomheds ydelser eller kontakts i fremtiden.

4.5 Retten til at begrænse behandlingen til opbevaring

4.5.1 Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring, hvis du mener, at de oplysninger, vi behandler om dig, ikke er korrekte.

4.6 Retten til dataportabilitet

4.6.1 Du har i visse tilfælde ret til at få en kopi af de personoplysninger, som du selv har givet os, udleveret i et maskinlæsbart format, ligesom du har ret til at overføre personoplysninger om dig selv til en anden dataansvarlig.

4.7 Retten til indsigelse

4.7.1 Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personlige oplysninger med henblik på direkte markedsføring, herunder den profilering, segmentering og analyse, som vi foretager for at kunne gøre vores kommunikation og markedsføring relevant i forhold til dig.

4.7.2 Du har ret til af grunde, der vedrører din personlige situation, at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personlige oplysninger, som vi foretager på grundlag af vores legitime interesse jf. pkt. 2.1 og 2.3.

4.8 Retten til at tilbagekalde samtykke

4.8.1 Du har ret til at tilbagekalde dit samtykke til direkte markedsføring, eksempelvis nyhedsbreve. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, skal du rette skriftlig henvendelse til os på kontakt@dispenserkit.dk jf. pkt. 4.2.2.

4.9 Retten til at klage

4.9.1 Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K. over vores virksomheds behandling af dine personlige oplysninger. Din klage skal i den forbindelse indgives enten skriftligt pr. mail til dt@datatilsynet.dk eller telefonisk på +45  33 19 32 00. 

5. SIKKERHED

5.1 Storager Asset Management ApS har gennemført alle de anbefalede tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at dine personlige oplysninger uden hensigt eller på ulovlig vis bliver destrueret, bortkommer, bliver ændret, forringet, misbrugt eller kommer uvedkommende i hænde eller til kendskab.

5.2 Det er udelukkende medarbejdere, som har et berettiget behov for at tilgå dine oplysninger for at udføre deres arbejde, der får adgang til dine persondata.  

 

6. KONTAKTOPLYSNINGER

6.1 Storager asset Management ApS er dataansvarlig for de personoplysninger, som indsamles via vores hjemmeside.

6.2 Hvis du ønsker at gøre brug af en eller flere af dine rettigheder beskrevet i pkt. 4, eller hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til vores virksomheds persondatapolitik, kan du kontakte:

 

Storager Asset Management ApS
Østre Havnevej 31 
5700 Svendborg Danmark

 

Mail: kontakt@dispenserkit.dk

Telefon: +45 20199161

 

8. ÆNDRINGER I PERSONDATAPOLITIKKEN

8.1 Såfremt vi foretager ændringer i vores virksomheds persondatapolitik, bliver du informeret om dette, næste gang du besøger vores hjemmeside.  

 

9. VERSIONER

9.1 Dette er version 1 af Storager Asset Management ApS' persondatapolitik dateret den 11-06-2020